Petra Hasprunová

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

24 hodín ...

Písala som práve s mojím anjelom, keď ma napadlo...

Život je zmena. Každý občas použije túto frázu s tým, že je spokojný. Veď kto by mal rád stereotyp a nechcel v živote zažiť niečo vzrušujúce a nové?

Lenže čo tie,  ktoré nastávajú samé bez toho, že by  sme si to my priali. Radikálna či len miernejšia. Vždy znamená niečo nové a veľakrát na základe toho nového zabúdame na to staré alebo nemáme čas na staré veci. Často sa stáva, že si dáme záväzok splniť určité veci do nejakého termínu a ideme si za tým avšak potom s hrôzou zistíme, že 24 hodín je na to naozaj málo a čas neúprosne letí čo najďalej od nás. Ako ho zastaviť?

Ako to, že dnes majú ľudia menej a menej času na rodinu, na priateľov, na seba a na svoje vlastné hobby? A čo budúcnosť? Bude sa  čas ešte skracovať? Budeme mať stále väčší pocit, že sa strácame v rýchlosti času? Budeme zanedbávať podstatné veci v živote, aby sme zvládli stihnúť tie nepodstatné?

Takže myslím, že odpoveď je to, že čas tu bol, je a vždy bude. My sa musíme prispôsobiť a musíme si pripomenúť čo považujeme a chceme, aby bolo na prvom mieste. Niekedy to znamená aj obetovať sa, niečo si odopriať. Je to ťažké a zložité, ale to aj život sám o sebe je takže my sa musíme dať do boja, aby sme všetko úspešne zvádli a dosiahli to čo je pre nás dôležité.


Na čo myslím? | stály odkaz

Komentáre

  1. Re.24 hodin
    Čas podľa môjo názoru neexistuje aspon v pravom slova zmysle. Vytvárame si ho iba my ľudia a preto sme ním obmedzený, Ktorému sa podarí sa z neho vymaniť je pánom svojho sveta a nájde cesty, ktoré vedú poza čas. Keď som s tebou tak idem vždy len týmito cestami. Idem tak kam mi ukazujes a vždy sú to nevídané, nepredstaviteľné cesty, ktoré vo mne ostanú navždy.
    publikované: 15.10.2006 22:03:47 | autor: Kyžo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014