Petra Hasprunová

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ďalsí anjelíci

V auguste tohto roka som sa raz len tak prehrabávala na rôznych internetových stránkach. Našla som túto, adresu napíšem nakoniec. Myslím, že táto stránka naozaj stojí za to a má čo povedať človeku, ktorý ma zmysel pre dobro a nevinnosť. Je to stránka o mnohých maličkých anjelikoch, ktorí tu boli, ale už odišli hore do nebíčka. Veľakrát sa zamyslíme, ako je možné, že tam odchádzajú také malé a nevinné stvorenia, ktoré v živote nič zlé neurobili. Zatiaľ čo vrahovia, násilníci a iní zostávajú tu a ďalej páchajú zlo.

Stránka je veľmi milo napísaná a spracovaná. Je tam aj hudba, preto odporúčam mať zapnuté repráky, možno pre lepší prežitok stránky. Je smutná, je v nej napísané množstvo skúseností a životných situácií, kedy naozaj celkom prirodzene človeku prebehne mráz po chrbte, ale aj slzy dojatia a ľútostí. To však nie je účelom stránky. Je ním to, aby rodičia, ktorí prešli touto stratou mohli vyjadriť svoju bolesť, poradiť si navzájom. Pretože keď sú na bolesť viacerí, zvláda sa oveľa ľahšie.  Môžu sa tam aj takýmto spôsobom rozlúčiť so svojimi drahými anjelikmi.

Prosím, ak vás táto stránka zaujala pozrite si ju s úctou k tým detičkám. Potichu.... sa môžete do nej pustiť...myslím, že vám otvorí okienko do myšlienok a možno vám aj dačím prispeje do života.

www.anjelik.sk


Anjeli | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014